Wie is Caro?

Ik ben een enthousiaste dertiger uit Oost-Vlaanderen met een voorliefde voor techniek en mechaniek. In mijn vrije tijd vind je me dan ook regelmatig terug op een racecircuit of al sleutelend aan een projectje in mijn garage. Het zal je dus niet verbazen dat ik eerder “one of the boys” ben dan een “meisje-meisje”.

Met een diploma Bedrijfsmanagement op zak en die eeuwige ondernemende kriebel in mijn ziel stond het in de sterren geschreven dat ik ooit het ondernemerspad zou bewandelen. Toch was het voor mezelf niet meteen duidelijk welke richting ik uit wilde gaan.

We besteden meer tijd op onze werkplek dan met onze geliefden. En net daarom vond ik het zo belangrijk om iets te vinden wat me een warm gevoel geeft vanbinnen, iets wat de passie in gang houdt. Om uit te zoeken wat dit was, nam ik een loopbaancoach onder de arm.

Na mijn eerste sessie met een loopbaancoach was het al duidelijk: virtual assistant zijn voor gemotiveerde ondernemers, dat is echt iets voor mij. I go the extra mile, ben klantgericht, hands-on en gestructureerd. Ik weet van aanpakken en ben een echte problem solver. Kortom, een geboren virtual assistant.

Dankzij mijn werk als virtual assistant help ik dagelijks ondernemers met de praktische kant van hun bedrijf, zodat zij zich opnieuw kunnen richten op datgene wat hun een warm gevoel geeft vanbinnen.

Zin in een virtueel kopje koffie?

Denk je dat ik de virtual assistant ben die kan helpen om de motor van jouw bedrijf draaiende te houden? Stuur me een mailtje of een whatsappje. Samen bekijken we dan welke van mijn diensten een meerwaarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.